O nama

DKS Knjigovodstvo utemeljeno je 1999. godine sa primarnom djelatnosti vođenja poslovnih papira. Kroz mnoge godine rada klijenti su prepoznali kvalitetu i predanost vođenju poslovnih knjiga, ali i pažnju koju im posvećujemo. Nakon dugog rada kao knjigovodstveno-računovodstveni obrt 2010. godine DKS Knjigovodstvo mijenja svoje ime u DKS & MWD obrt za knjigovodstvo, informatičke usluge i trgovinu.

Kao mladi obrt u informatičkoj struci pokazali smo se dosta jaki te svojom izradom i kvalitetom usluge postali jedni od poznatijih. Dosadašnji klijenti koji su nama pružili priliku da im pokažemo svoju predanost radu, spoznali su kako nam je u cilju što bolje i kvalitenije izvršiti usluge koje nudimo. Nadamo se budućoj suradnji s Vama!

DKS & MWD u lipnju 2011 godine preuzima Ethunder Hosting sa američkim datacentrom u svoje vlasništvo, nakon nepunih dva mjeseca, DKS & MWD seli svoje klijente na Ethunder Hostingu iz američkog datacentra u hrvatski datacentar točnije na lokaciju Varaždin, HR.

Početkom 2012.godine DKS & MWD pokreće novi brend pod nazivom NOX Softwares te izdaju prvi proizvod prema narudžbi za vođenje ISO dokumentacije vezano za proizvodnju fert gredica. Tokom 2012.godine usavršavali smo program za ISO dokumentaciju te radimo na razvijanju novih aplikacija koje će biti iskazane na našim službenim stranicama.

S povjerenjem DKS & MWD

Zašto odabrati nas?

Trebate ljude koji mogu osmisliti cijeli sajt za Vas, ljude koji su dostupni 0-24h, onda ste na pravom mjestu. DKS & MWD će Vam pomoći u odabiru najboljeg rješenja Vaše web stranice. Ukoliko želite pokrenuti internet biznis DKS & MWD Vam može ponuditi par solucija webshop sustava, trebate stranicu Vaše djelatnosti i smještaj, sve to možete pronaći na jednom mjestu a to je upravo ova stranica, nudimo kompletnu uslugu od osmišljavanja do izrade stranica po potrebi nudimo i održavanje te redizajn postojećih stranica. Imamo najpristupačnije cijene web stranica, ne radimo po principu (cijena za određeni broj stranica). Kontaktirajte nas i saznajte koliko Vaša zamišljena stranica košta kod nas.