Internet marketing

Google Adwords

AdwordsJedan od najvažnijih postupaka reklamiranja na internetu je SEM oglašavanje odnsono oglašavanje putem pretraživača u ovom slučaju GooglaKao jedan od važnijih postupaka za unaprijeđenje pozicije Vaših web stranica ističe se SEM odnosno oglašavanje putem pretraživača.

Najpoznatiji oblik oglašavanja je Google Adwords program koji omogućuje da se Vaši oglasi i linkovi na stranice nalaze iznad ili desno od svih rezultata pretraživanja te na stranicama koji publiciraju Google-ove oglase (net.hr, dnevnik.hr itd).

DKS & MWD Vam nudi mogućnost organizacije i vođenja Google Adwords kampanje, formiranje ključnih riječi, oglasa, targetiranje tržišta i vremena prikazivanja i praćenje učinka odnosno postignutog. Važno je naglasiti da se ulaganje u reklamiranje kroz određeni period višestruko vrati, detaljnije o samom reklamiranju ćemo Vas rado informirati nakon kontaktiranja.

Oglašavanje i marketing na Internetu - Etarget

Jedan od najpoznatijih oblika internetskog oglašavanja u Hrvatskoj je Etarget.

EtargetNačin reklamiranja je vrlo jednostavan, svaki put kada se u nekom članku na +305 hrvatskih portala pojavi ključna riječ koju ste/smo zadali, Vaš oglas će se prikazati na stranici, dok Vi plaćate samo klik na Vaš oglas (ukoliko posjetitelj otvori Vaš link). DKS & MWD nudi Vam pomoć oko kreiranja i vođenja kampanje te za Vas kreiramo ključne riječi, pišemo oglase i pratimo učinak reklamiranja.

Ulaganje je dvojako u otvaranje i vođenje kampanje kao i u samu kapanju s kojom osiguravate budžet za reklamiranje odnsono pojavljivanje i pronalazak Vaših oglasa od strane posjetitelja odnosno korisnika stranica.

Oglašavanje i marketing na Internetu - Facebook

FB AdsDanas je jako popularno oglašavanje i na društvenim mrežama (npr. Facebook), stoga mi Vam nudimoda za Vas osmišljavamo i pišemo oglase za ciljanju publiku Vaše firme, portala ili stranica drugog tipa. Također nudimo Vam pomoć oko kreiranja ključnih riječi, i praćenja učinka reklamiranja.